Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Kurser
Sök
visa meny för konto
Leilas Påsklax Nicoise
Leilas Påsklax Nicoise
11
Spara
Av:
Leila Lindholm
Från: --
17
ingredienser
Lax till påsk på Leilas vis!
Fest
Fisk
Lax
Svensk/nordisk mat
Vardagsmiddag
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Ingredienser
600 g laxfilé
2 tsk paprikapulver
0,5 tsk cayennepeppar
1 msk gourmetsalt
3 dl risoni pasta
4 ägg
500 g körsbärstomater
1 msk strösocker
2 avokador
1 kruka basilika
2 msk kapris
50 g parmesanost
1 citron
smör
olivolja
gourmetsalt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Koka pastan al dente i saltat vatten.
Koka äggen i 9 minuter ( lägg alltid i dem i kokande vatten, och låt dem svalna under spolande kallt vatten).
Blanda paprikapulver, cayennepeppar och salt.
Krydda laxen rikligt med kryddblandningen och stek den i smör och olivolja.
Stek tomaterna hela i lite olivolja och socker.
Blanda pasta, delade ägg, tärnad avokado, plockade basilikablad och kapris.
Toppa med hyvlad parmesan, pressad citronsaft, salt, svartpeppar och olivolja.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut