Lax på norrlandsvis

ca 20 m
4
ca 20 m
4

Du behöver

  • 4 bitar lax, à 150 g lax
  • 2 dl grädde
  • 1 msk smör
  • 1 knippe dill finhackad
  • 1 knippe gräslök finhackad
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 tomater
  • salt
  • vitpeppar
  • mandelpotatis, till servering

Gör så här

  1. Bryn laxen i torr panna på båda sidor, ca 1 min på var sida. Salta och peppra.
  2. Blanda grädde och senap och slå över, låt koka in i några minuter.
  3. Strö över örter och fintärnade tomat. Låt bli varmt och servera, gärna med lite nykokt mandelpotatis.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Kastruller från kända varumärken

Kastruller från kända varumärken Se fler

Fler goda recept