PorträttpannkakorBOB logo svg

Kul pyssel med sylt och pannkakor!

Visst minns man de där knasiga stunderna från barndomen när man fick äta middag under bordet eller göra mönster i potatismoset eller hälla på jäääääätte-mycket sylt på pannkakorna? Ta fram glädjen och lekfullheten och skapa nya oförglömliga stunder med sylt o pannkakor!
Sponsrat innehåll

1. Ta fram din inre Picasso!

Pannkakan är din målarduk. Fram med BOB Squeezy, frukt och bär - det är dags att skapa kreativa porträtt av familj och vänner!
Sponsrat innehåll

2. Pizza + pannkakor = sant

Det bästa av två världar! Gör en liten buffé av BOB Squeezy sylt och olika bär, så kan var och en skapa sin favoritpizza!
Sponsrat innehåll

3. Pannkaksspaghetti

Spaghetti och ketchup? Nej! Pannkakor med sylt! Denna roliga måltid kommer garanterat imponera på barnen.
Sponsrat innehåll

4. Lek och lär med BOB Squeezy!

BOB pannkaka abs
Lek och lär med BOB Squeezy! Skriv alfabetet ... eller varför inte skriva mattetal 1+3 = ?. Dessa tunna, frasiga pannkakor är magiskt goda. Hemligheten är bubbelvatten - perfekt resultat på varje pannkaka!
Sponsrat innehåll

5. Gör Krabbelurisar med ögon och mun

Finns det något godare än nygräddade krabbelurer till helgfrukost? Antagligen inte. Låt barnen hjälpa till och vara kreativa med BOB Squeezy och färska bär - Mums!
Sponsrat innehåll

6. Pannkaksburgare med valfri fyllning

Pannkaksburgare BOB
Om du inte har testat den här lyxigt goda pannkaksburgaren så bara måste du göra det nu! Imponerande vacker för både barn och vuxna - och framförallt - låt alla få fylla sin egen burgare med sylt, grädde, glass, bär och frukt.
Sponsrat innehåll

7. Pannkaksspett

Gör finaste spetten av pannkakor och jordgubbar - perfekt till minglet eller barnkalaset! Busenkelt att göra och roligt att äta. Låt gärna barnen hjälpa till att fylla pannkakorna med sylt och trä på spetten med valfria frukter och bär!
Sponsrat innehåll

8. Pannkakstacos

Gör små amerikanska pannkakor och duka upp som tacos! Servera med grädde, bär, banan och BOB Squeezy. Gott och roligt för hela familjen!