Frasigare pannkakor kan du bara inte hitta! Hemligheten är bubbelvatten - så galet bra resultat, på varje pannkaka! Låt barnen hjälpa till att dekorera pannkisarna med BOB Squeezy!
Mät upp mjöl och salt och blanda. Rör samman till en jämn smet med 3 dl av mjölken. När smeten är helt klumpfri rör du i resten av mjölken. Rör sedan ner äggen ett och ett och häll till sist ner bubbelvattnet.
Rör så lite som möjligt i smeten för att få en fluffig pannkaka. Låt smeten vila kallt, gärna över natten men minst 30 minuter.
Stek varje pannkaka i en tsk smör och en aning neutral olja på medelhög temp. Häll ner smeten i pannan när smöret tystnat och vicka på pannan så smeten rinner ut. Vänd pannkakan när den börjar se gräddad ut.
Ska du steka många kan du hålla dem varma på ett ugnsfast fat i ugnen på 40-50 grader.