Kryddigt fiskpaket med syrad lök

Kryddigt fiskpaket med syrad lök

11 ingredienser

30 min

Ett enkelt, men ändå lyxigt recept som funkar utmärkt både till vardags och till helgen.

Dillfrö krydda Santa Maria

Variera smakerna

I det här receptet använder vi Dillfrö från Santa Maria.

Ingredienser

portioner

Fiskpaket

  • 4 torskar, portionsbitar
  • 800 g kokt potatis
  • 70 g bladspenat
  • 50 g smör
  • 2 krm Santa Maria Vitpeppar Malen
  • 2 krm Santa Maria Dillfrö
  • 0,5 dl Santa Maria Dill

Syrad rödlök

  • 1 rödlök
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk olivolja
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Skiva rödlök och blanda med citronjuice, olivolja och salt. Ställ åt sidan.
  2. Fördela skivad potatis på fyra bakplåts- eller smörpapper och lägg på fisk och spenat.
  3. Blanda ihop smör, vitpeppar, dillfrö och dill.
  4. Klicka kryddsmöret på fisken och tvinna ihop paketen.
  5. Tillaga i 175 grader i ca 15–20 min.
  6. Servera fisken med den syrade rödlöken.
TIPS!
Kryddtips!
Dillfrö krydda Santa Maria

Kryddtips!

Sugen på fler kryddiga recept? Här hittar du massor av inspiration.

Läs mer