Kokospannacotta med passionsfruktsgelé

34 röster
20 m + tid i kyl
6
Kokospannacotta med passionsfruktsgelé
Foto: Pernilla Thelaus/TV4
20 m + tid i kyl
6
6 portioner

Du behöver

Pannacotta

  • 2 dl kokosmjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0,75-1 dl gelésocker, multi

Passionsfruktsgelé

  • 10 passionsfrukter
  • 1,5 dl gelesocker, multi

Topping

  • 1 passionsfrukt
  • riven kokos

Gör så här

  1. Blanda kokosmjölk, grädde, vaniljsocker och gelesocker.
  2. Koka upp och låt koka 30 sekunder. Häll upp i glas och ställ in i kylen. Vänta tills det stelnat innan du gör gelén.
  3. Gröp ur passionfrukterna och lägg i en kastrull. Lägg i gelesockret och koka upp och låt koka i 30 sekunder. Häll gelen över pannacottan och ställ i kylen.
  4. Garnera med en passionsfruktsklyfta och rostade kokosflingor före servering.
15 december 2016