Mischas kurs - pizza biancaKökets kurser logo

Kökets kurser - bästa sommarpresenten

Blommor och vin i alla ära men hur härligt är det inte att ge bort KUNSKAP i present när man ska bort på middag? Våra digitala kurser kan du köpa och ge bort som presentkort där mottagaren själv får välja vilken kurs hen vill gå. Tårtor, vin, grönsaker, sås eller mat från Mellanöstern - i vårt kursbibliotek hittar du något för alla!

Våra onlinekurser fokuserar på att ge kursdeltagaren en fördjupad kunskap inom ett specifikt område. Kurserna är pedagogiskt uppbyggda med visuellt tydliga beskrivningar, tips och tricks samt tillhörande recept. Läs här mer om våra olika kurser och vad du kan para ihop dem med för en maximal presentupplevelse!

Ge bort Tommy Myllymäkis magiska såskurs tillsammans med den oumbärliga ballongvispen! Ballongvispen ger såsen mer luft så att den blir sådär perfekt fluffig och härlig.

Köp ett presentkort till såsälskaren!

Mischa Billings underbara onlinekurs med fokus på vin och mat i kombination ges givetvis bäst bort med ett av vintipsen från den första lektionen: Dr L Riesling Kabinett, Old Vines, Tyskland, Nr 5369.

I Teas tårtkurs får kursdeltagaren lära sig skapa tårtor som en proffskonditor. Ett essentiellt verktyg för tårtmästaren är paletten, med en sådan får man galant till snygga kanter och jämna lager av fyllning. En perfekt presentkombo till tårtälskaren!

Köp ditt presentkort här! 

Paul Svenssons lär i sin gröna kurs ut hur man behandlar grönsaker med den respekt de förtjänar, en perfekt present till den som vill utveckla sig i det gröna köket. Varför inte ge kursen ihop med en termometer? Paul lär nämligen ut hur man tillagar grönsaker likt en köttbit, med korrekta innertemperaturer för bästa resultat.

I Zeina Mourtadas kurs får kursdeltagaren lära sig allt om den spännande maten från Mellanöstern. Hon lär ut om smaker, maträtter och kryddor - så vad passar väl bättre än att ge kursen ihop med en vacker mortel att stöta alla magiska kryddor i?

Köp ett presentkort till kurserna här >>