Den här soppan är lika god att servera som förrätt som att bjuda den till sval sommarlunch en het dag. du behöver ordentligt mogna tomater och avokador till den här soppan.
Skålla, skala och kärna ur tomaterna. Skär fruktköttet i mindre bitar. Skär löken och paprikan i bitar. Skala vitlöksklyftan. Klyv och kärna ur avokadorna. Gröp ut fruktköttet och skär det i mindre bitar.
Kör tomater, paprika och lök till mos i en matberedare eller hacka allt ytterst fint. Mosa avokadon och rör ner och pressa ner vitlöken. Blanda i buljongen, krydda med salt och peppar och så mycket tabasco som du tycker är lagom. Börja med ett par stänk. Ställ soppan i kylen så att den blir riktigt kall till serveringen.
Vitlökscrème fraiche: Skala vitlöksklyftorna, lägg dem i kokande vatten och låt dem koka i 5-6 minuter. Det ger dem en mild rund smak. Pressa vitlöken och blanda den med crème fraiche. Salta lätt efter smak. Servera soppan riktigt kall, toppad med en klick vitlökscrème fraiche.