Smula kavringen i matberedare med kniv. Rör samman med det smälta matfettet. Tryck ut den första omgången i en form med löstagbar botten. Gör i ordning en andra omgång och ställ åt sidan.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka lax och räkor grovt. Blanda med Kesella, gräddfil, rom och dill. Smaka av med salt och peppar.
Smält gelatinbladen i aningen vatten och rör ner i smeten. Häll i formen och jämna till. Häll kavringröran över och platta till den. Ställ kallt att stelna.
Bred en blandning av crème fraiche och mango chutney över tårtan. Skala och tärna mangon. Kärna ur och skiva chilifrukten mycket fint och blanda i mangon. Bred över tårtan. Garnera med skalade räkor runt kanten. Lägg ruccolasallat och skivade kumquats i mitten.
Pricken över i – en fräsch sallad, en grön kvist, en strimma paprika eller en glad tomat. Lägg på den precis före serveringen.