Tyst, ful och glad

1 röst
15 min
4

En fisk och skaldjursceviche dränkt i lime.

VIntips
Santa Ana ECO Torrontes, Artnr 75599

Hasse bjöd även på

Lammracks


Hallonyoghurtglass



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna.



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
15 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 50 g marulk
  • 50 g lax
  • 50 g pilgrimsmusslor
  • 1 paprika, röd
  • 1 gurka
  • 1 mango, färsk
  • 1 salladslök
  • honung
  • olivolja
  • 10 lime
  • koriander
  • 1 chili, röd

Gör så här

  1. Koka upp marulk, lax och musslor i lime efter att ha skivat allt i jämnstora tärningar.
  2. Låt det ligga i ca tre timmar.
  3. Rör om och se till at det är genomkokt.
  4. Hacka de andra ingredienserna i samma storlek.
  5. Blanda i och tillsätt balsamvinäger och honung.
  6. Avsluta med salt.
16 maj 2011
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept