Fyllda filodegsrullar

Fyllda filodegsrullar
Foto: TV4

Fyllda filodegsrullar

0

4 ingredienser

20 min

En knaprig mezerätt. Serveras med fördel tillsammans med flera andra smårätter (se tipsrutan här nedan). Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Dryck till maten
Dryck: EFES, turkiskt öl.

Fler mezerätter


Marinerade kronärtskockor

Aubergineröra

Ingredienser

  • 100 g getost, så mild som möjligt, om så önskas kan man ta fårost istället
  • några ark av filodeg
  • 1 dl persilja, finhackad
  • neutral olja att steka i (t ex rapsolja)

Gör så här

  1. Rulla in lite getost och o persilja i filodeg, varje ca 5x5 cm deg.
  2. Stek rullarna gyllenbruna.