”Från fjäll till kust”

20 min
4
Spela video ”Från fjäll till kust”
Foto: TV4

Gravat renkött, löjrom och dillgräddfil på toast.

Dryck: Crémant de Bourgogne Geisweiler, nr 7685
Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

8 oktober 2014
20 min
4

Du behöver

  • 4 skivor bröd
  • rikligt med smör till stekning
  • 150 g gravat renkött
  • 150 g löjrom från Vänern
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 1,5 dl gräddfil
  • 0,5 dl dill, finhackad
  • dillvippor, till garnering
  • citronklyftor, till garnering

Gör så här

  1. Stek brödskivorna. Lägg på renkött, löjrom, lök och gräddfil blandad med dill. Dekorera med citronklyftor och dillvippor. Ställ fram pepparkvarnen för den som vill snurra ett varv.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept