Gulasch i brödskål med parmesancrème

Gulasch i brödskål med parmesancrème

6 ingredienser

15 m

Har du inte testat att servera soppa i bröd är det dags! Gulasch behöver inte alltid vara ett långkok, så här gör du en festlig middag på bara 15 minuter!

Felix Österrikisk Gulaschsoppa
Felix Österrikisk Gulaschsoppa produkt

Felix Österrikisk Gulaschsoppa

En mustig och mättande soppa med potatis, kött, lök och paprika.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 4 rågbröd (runda)
  • olivolja, till krutonger
  • 3 förp Felix Österrikisk Gulaschsoppa
  • 2 dl crème fraîche
  • 50 g parmesanost, riven
  • 65 g salladsmix

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Gröp ur innanmätet i bröden så de blir till soppskålar. Tärna brödet som blir över till krutonger. Lägg på en plåt, ringla över olja och rosta i ugnen i 5 minuter.
  3. Hetta upp den färdiga gulaschsoppan i en kastrull.
  4. Blanda samman crème fraiche och riven parmesan.
  5. Häll upp soppan i brödskålarna och servera tillsammans med parmesancrèmen, sallad och brödkrutonger.
TIPS!
Goda recept från Felix
Snabb pasta och tomatsås med burrata

Goda recept från Felix

10 snabba vardagsrätter - Gott, enkelt och klimatsmart!

Läs mer