I samarbete med FELIX

Gulasch i brödskål med parmesancrème

9 röster
15 m
4
Gulasch i brödskål med parmesancrème

Har du inte testat att servera soppa i bröd är det dags! Gulasch behöver inte alltid vara ett långkok, så här gör du en festlig middag på bara 15 minuter!

Visa mer
15 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 runda rågbröd
  • olivolja, till krutonger
  • 3 förp Felix österrikisk gulaschsoppa
  • 2 dl crème fraiche
  • 50 g parmesan, riven
  • 65 g salladsmix

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Gröp ur innanmätet i bröden så de blir till soppskålar. Tärna brödet som blir över till krutonger. Lägg på en plåt, ringla över olja och rosta i ugnen i 5 minuter.
  3. Hetta upp den färdiga gulaschsoppan i en kastrull.
  4. Blanda samman crème fraiche och riven parmesan.
  5. Häll upp soppan i brödskålarna och servera tillsammans med parmesancrèmen, sallad och brödkrutonger.
Tips!
FELIX chipotle chili paj
4 november 2016

Fler goda recept