Gulasch i brödskål med parmesancrème

22 röster
15 m
4
Gulasch i brödskål med parmesancrème

Med soppor från Felix Veggie är det både gott och enkelt att äta vegetariskt till lunch! Felix Veggie Goulash soul är en matig och mustig vegansk variant av klassiska favoriten gulaschsoppa.

Felix soppa Veggie Goulash

Har du inte testat att servera soppa i bröd är det dags! Gulasch behöver inte alltid vara ett långkok, så här gör du en festlig middag på bara 15 minuter!

15 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 rågbröd (runda)
  • olivolja, till krutonger
  • 3 förp Felix Veggie Goulash
  • 2 dl crème fraîche
  • 50 g parmesanost, riven
  • 65 g salladsmix

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Gröp ur innanmätet i bröden så de blir till soppskålar. Tärna brödet som blir över till krutonger. Lägg på en plåt, ringla över olja och rosta i ugnen i 5 minuter.
  3. Hetta upp den färdiga gulaschsoppan i en kastrull.
  4. Blanda samman crème fraiche och riven parmesan.
  5. Häll upp soppan i brödskålarna och servera tillsammans med parmesancrèmen, sallad och brödkrutonger.
Tips!
FELIX chipotle chili paj
4 november 2016