Griljera julskinka - se & gör

Griljera julskinka - se & gör
Foto: TV4
Jennie Walldén 2016
Jennie Walldén 2016

Griljera julskinka - se & gör

121

4 steg att laga

6 ingredienser

20 m

Så gör du en perfekt griljering på julskinkan. Jennie Walldén visar steg för steg hur du gör.

Ingredienser

portioner1 skinka
  • 1 julskinka (kokt eller ugnsbakad)
  • 4 msk skånsk senap
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 äggula
  • 2 msk farinsocker
  • 1 dl ströbröd

Gör så här

  1. Börja med att blanda äggula med båda senapssorterna och tillsätt farinsockret.
  2. Pensla blandningen över hela skinkan. Ta på ett ordentligt lager.
  3. Strö på ströbröd och försök att få det runt om och på sidorna.
  4. Griljera i ugn på 225-250 grader tills den fått fin färg, det tar ca 10 minuter.