Ostron med wakamebearnaise

Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson

Ostron med wakamebearnaise

0

3 steg att laga

8 ingredienser

20 m

Den här rätten med ostron har smaker som direkt för tankarna till Asien.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • ostron
  • 200 g smör
  • 2 äggulor
  • 1 msk wakame
  • 1 msk ponzu
  • 1 tsk sriracha
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Öppna ostronen.
  2. Smält smör och vispa äggulorna tills de blivit tjocka (gärna över vattenbad).
  3. Tillsätt smöret och smaksätt sedan med wakame, ponzu och sriracha. Smaka av med salt och peppar.
TIPS!
läs mer
Pasta med mangold, parmesan och valnötter

Laga mat på nyårsresterna

Ta tillvara på alla rester i kylskåpet - massor av tips!

Läs mer