Gör snyggaste uppläggningen med Sveriges mästerkock

Klara Lind delar med sig och visar steg för steg hur du kan lägga upp maten extra snyggt och blanda drinkarna som en riktigt proffs!

Klara tipsar

Mimosa med apelsin och blodapelsin

Mimosa är en klassisk och enkel drink med mousserande vin och juice. Här visar Klara hur du gör en snygg och god mimosa med apelsin, blodapelsin, jodgubbar, physalis och lite färsk ananas.

Gazpacho med blandade tomater, krutonger och örter

Perfekt lunch en varm sommardag! Gör ett vackert upplägg med en cirkel av krutonger, tomater, gurka, körvel, mynta och oregano. Häll sedan den kalla tomatsoppan i mitten och servera.

Jordgubbslemonad med rosmarin

Rosmarin passar inte bara i matlagning utan är faktiskt riktigt gott även i efterrätter och drinkar. Testa Klaras snygga jordgubbslemonad med citron, rosmarin och en rabarberstjälk som drinkpinne!

Hallonmargarita med smak av ros

Finns det någon härligare sommardrink än margarita? Det går exakt lika bra att servera med tequila eller alkoholfri. Hallon och rosvatten är en ljuvlig kombination!

Torskflakes med äggkräm, tryffelskum och variation på grön sparris

En riktig paradrätt att lyxa till helgen med! Klara visar hur du gör snyggaste uppläggningen och får till bästa texturen i maträtten.

3 x smoothiebowls

Tre smarriga och otroligt vackra smoothies! En mangosmoothie toppad med frukt och frön, en hallonsmoothie toppad med röda bär och kokos och en blåbärssmoothie toppad med bär, kumquats och frön. Klicka på bilden för att se hur du dekorerar bowlsen snyggast!