Mimosa med apelsin och blodapelsin
Mimosa med apelsin och blodapelsin
8 ingredienser
5 m
Mimosa är en klassisk och enkel drink med mousserande vin och juice. Här visar Klara hur du gör en snygg och god mimosa med apelsin, blodapelsin, jodgubbar, physalis och lite färsk ananas.
Tips! Komplettera eller byt ut till dina favoritfrukter och bär.
Se Klara Lind laga receptet

Ingredienser
- 1 l apelsinjuice, färskpressad
- 1 l färskpressad blodapelsinjuice
- 1 flaska mousserande vin (med eller utan alkohol)
- 1 apelsin
- 1 blodgrapefrukt
- 5 jordgubbar
- 6 physalis
- 0,25 ananas
Gör så här
- Fyll kannan med juice och frukt. Toppa med bubbel. Klart att servera!
- Klicka på bilden för att se steg för steg hur Klara gör sin mimosa.