• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Glutenfria frösticks

Glutenfria frösticks
Foto: Pernilla Thelaus/TV4
Johan Sörberg
Johan Sörberg

Glutenfria frösticks

3 steg att laga

8 ingredienser

1,5 h

Glutenfria knäckebrödsticks med linfrön, solrosfrön och sesamfrön.

Ingredienser

  • 250 g vatten, kokande
  • 120 g majsmjöl
  • 25 g mandelmjöl
  • 100 g linfrön
  • 100 g solroskärnor
  • 100 g sesamfrön
  • 50 g olivolja
  • 15 g salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till en smet och låt stå i 10 min.
  2. Häll ut på plåt med bakplåtspapper, lägg ett papper ovanpå. Kavla tunt och skär i sticks.
  3. Grädda i ca 50-60 minuter, 150 grader.