Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Fyllda körsbärstomater
Foto: GI Viktkoll
Fyllda körsbärstomater
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
GI Viktkoll
6
ingredienser
Brunch
Fest
Hälsomat
Nyårsmat
Snittar och tilltugg
Ingredienser
stycken
16 körsbärstomater
50 g chèvreost
50 g ricotta
2 skivor parmaskinka
salt
vitpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skär av ett lock på tomaterna, gröp ut fröna och kasta. Lägg tomaterna upp och ned på en bit hushållspapper och låt dem rinna av någon minut.
Hacka skinkan i små bitar. Mosa ihop chèvre och ricotta till en jämn smet och blanda ner skinkan. Krydda med salt och peppar.
Fyll tomaterna med blandningen och låt stå i kyl till servering.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut