Frittata florentine med keso och getost

1 röst
6
Frittata florentine med keso och getost
Foto: Lena Holmsäter
6
6 portioner

Du behöver

  • 8 st ägg
  • 2 msk vatten
  • 1 krm muskotnöt, riven
  • 1 krm malen ingefära
  • 2 msk smör

Fyllning:

  • 1 st gul lök, finhackad
  • 200 g bladspenat
  • 200 g getost, smulad
  • 100 g keso

Gör så här

  1. Vispa äggen med vattnet och kryddorna.
  2. Fräs löken och spenaten i smör. Häll på äggblandningen och rör runt med en gaffel så att äggsmeten stelnar jämnt.
  3. Lägg på keso och getost innan omeletten stelnat helt. Dra av från värmen och vänd upp på ett serveringsfat.
18 mars 2009

Fler goda recept