Frittata florentine med keso och getost

Frittata florentine med keso och getost
Foto: Lena Holmsäter

En härlig frittata passar bra till påskens buffé.

18 mars 2009
6

Du behöver

  • 8 st ägg
  • 2 msk vatten
  • 1 krm muskotnöt, riven
  • 1 krm malen ingefära
  • 2 msk smör

Fyllning:

  • 1 st gul lök, finhackad
  • 200 g bladspenat
  • 200 g getost, smulad
  • 100 g keso

Gör så här

  1. Vispa äggen med vattnet och kryddorna.
  2. Fräs löken och spenaten i smör. Häll på äggblandningen och rör runt med en gaffel så att äggsmeten stelnar jämnt.
  3. Lägg på keso och getost innan omeletten stelnat helt. Dra av från värmen och vänd upp på ett serveringsfat.
Kommentera receptet

Fler goda recept