Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Podden
Sök
visa meny för konto
Frittata florentine med keso och getost
Foto: Lena Holmsäter
Frittata florentine med keso och getost
1
Spara
Av:
GI Viktkoll
9
ingredienser
En härlig frittata passar bra till påskens buffé.
Förrätter
Svensk/nordisk mat
Påskmat
Vardagsmiddag
GI - mat
Omelett
Frittata
Ingredienser
8 ägg
2 msk vatten
1 krm muskot, riven
1 krm malen ingefära
2 msk smör
Fyllning:
1 gul lök, finhackad
200 g bladspenat
200 g getost, smulad
100 g cottage cheese
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Vispa äggen med vattnet och kryddorna.
Fräs löken och spenaten i smör. Häll på äggblandningen och rör runt med en gaffel så att äggsmeten stelnar jämnt.
Lägg på keso och getost innan omeletten stelnat helt. Dra av från värmen och vänd upp på ett serveringsfat.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut