Burgare på vildsvin

9 röster
4
Burgare på viltsvin
Foto: TV4

En hamburgare med vilda smaker serveras med en kall ostsås och ketchup gjord på röda vinbär.

Visa mer
4

Du behöver

Hamburgare

  • 500 g fett vildsvinskött, grovtmalet
  • 1 msk ketchup
  • 1 msk senap, dijon
  • salt, efter smak
  • svartpeppar, grovmalen, efter smak
  • 1 msk bladperslija, finhackad

Kall ostås

  • 50 g färskost
  • 100 g keso
  • 0,75 dl crème fraiche
  • 1 msk gräslök, finskuren
  • salt, efter smak
  • peppar, efter smak

Serveras med

  • 8 hamburgerbröd, små
  • 1 rödlök, skuren i tunna skivor
  • 8 skivor bacon, knaperstekt
  • 2 st tomater, tunt skivade
  • Lite ruccolasallad

Gör så här

  1. Hamburgare
    Blanda färs och kryddor.
  2. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem.
  3. Ostsås
    Mixa alla ingredienser till såsen. Ställ kallt.
  4. Servera hamburgarna med oståsen tillbehören och gärna ketchup gjord på röda vinbär.
27 september 2010
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept