Galet god cheesecake från Koster

31 röster
30 m
6
Abba cheesecake från Koster
Foto: Abba

Vi väljer ut den allra bästa romen och lagrar den i tunnor i djupa bergrum tills den uppnår perfekt mognad. Med sin fantastiska färg och smak är lyxfaktorn ett faktum.

Abba röd stenbitsrom produkt ny
30 m
6
6 portioner

Du behöver

  • 200 g kavring (eller annat mörkt bröd)
  • 1 dl smör, smält
  • 2 msk gelatinpulver
  • 0,75 dl vatten
  • 3 dl crème fraîche
  • 3 dl gräddfil
  • 1 rödlök, liten, finhackad
  • 0,5 dl dill, finhackad
  • 120 g Abba caviar röd finkornig rom
  • 40 g Abba caviar röd finkornig rom

Gör så här

  1. Mixa bröd med smör till en slät massa och tryck ut den på botten av en form (24 cm) med löstagbar kant.
  2. Blanda geltinpulver med vatten och låt svälla i några minuter.
  3. Blanda crème fraiche, gräddfil, rödlök, dill och caviar i en skål. Smält gelatinet på svag värme och rör ner det i crème fraicheblandningen.
  4. Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt och stelna över natten.
Tips!
Abba Himmelska sill-sticks

Abba tipsar!

Vill du ha fler tips på festlig buffémat?

Klicka här!


19 april 2016