I samarbete med Abba

Galet god cheesecake från Koster

30 m
6
Abba cheesecake från Koster
Foto: Abba
30 m
6

Du behöver

  • 200 g kavring, eller annat mörkt bröd
  • 1 dl smör, smält
  • 2 msk gelatinpulver
  • 0,75 dl vatten
  • 3 dl crème fraiche
  • 3 dl gräddfil
  • 1 rödlök, liten, finhackad
  • 0,5 dl dill, finhackad
  • 120 g Caviar, Abba Röd Stenbitsrom till fyllning (ca 1,5 burk)
  • 40 g Caviar, Abba Röd stenbitsrom till topping

Gör så här

  1. Mixa bröd med smör till en slät massa och tryck ut den på botten av en form (24 cm) med löstagbar kant.
  2. Blanda geltinpulver med vatten och låt svälla i några minuter.
  3. Blanda crème fraiche, gräddfil, rödlök, dill och caviar i en skål. Smält gelatinet på svag värme och rör ner det i crème fraicheblandningen.
  4. Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt och stelna över natten.
Kommentera receptet

Fler goda recept