Fylld torskfilé med remoulade

Foto: TV4
Fylld torskfilé med remoulade
Ingredienser
- 2 torskfiléer, ca 800 g
- 1 morot, riven
- 1 liten squash, riven
- 2 msk crème fraîche
- 1 tsk dijonsenap
Panering:
- 1 dl vetemjöl
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
- 1 ägg, uppvispat
- 1,5 dl ströbröd
Sås:
- 1,5 dl crème fraîche
- 2 msk majonnäs
- 1,5 msk bostongurka
- 1 msk kapris
- 1 msk dill, hackad
- 1 msk persilja, hackad
- 1 tsk dragon
Gör så här
- Blanda såsen och låt den dra.
- Blanda morot och squash med crème fraiche till en tjock pasta, krydda med senap.
- Dela varje fiskfilé i fyra bitar. Salta lätt på insidan. Fördela pastan och lägg ihop filéerna två och två med fyllning emellan.
- Vänd varje bit i mjöl kryddat med salt och lite peppar. Därefter i ägg och sist i ströbröd. Låt dem vila en stund.
- Stek fisken klar med matfett på låg värme. Servera med sås och potatismos.