Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Fylld torskfilé med remoulade
Foto: TV4
Fylld torskfilé med remoulade
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
17
ingredienser
Gott och elegant.
Fest
Fisk
Torsk
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Ingredienser
portioner
2 torskfiléer, ca 800 g
1 morot, riven
1 liten squash, riven
2 msk crème fraîche
1 tsk dijonsenap
Panering:
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
1 ägg, uppvispat
1,5 dl ströbröd
Sås:
1,5 dl crème fraîche
2 msk majonnäs
1,5 msk bostongurka
1 msk kapris
1 msk dill, hackad
1 msk persilja, hackad
1 tsk dragon
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Blanda såsen och låt den dra.
Blanda morot och squash med crème fraiche till en tjock pasta, krydda med senap.
Dela varje fiskfilé i fyra bitar. Salta lätt på insidan. Fördela pastan och lägg ihop filéerna två och två med fyllning emellan.
Vänd varje bit i mjöl kryddat med salt och lite peppar. Därefter i ägg och sist i ströbröd. Låt dem vila en stund.
Stek fisken klar med matfett på låg värme. Servera med sås och potatismos.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut