Chèvretoast

Foto: TV4
Chèvretoast
8 ingredienser
30 min
Serveras med vindruvor, rädisor och valnötter.
Vintips
Hilltop Gewurztraminer Sauvignon Blanc, art nr 5332
**
Fredrik bjöd även på**
Kolla in alla recept och läs mer om
Receptet är från tv-programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Ingredienser
- 4 skivor vitt bröd
- 160 g chèvreost, skivad
- 2 msk honung, flytande
- 2 msk färsk rosmarin
- 40 g sallad
- 80 g rädisa
- 80 g vindruvor
- 4 msk valnötter
Gör så här
- Värm ugnen till 225 grader och sätt på grillfunktionen.
- Rosta brödet och skär av kanterna.
- Lägg en skiva ost på varje brödskiva.
- Gratinera i mitten av ugnen i cirka 6 minuter, gärna på en bakpappersklädd
- plåt.
- Ringla över honung medan osten är riktigt varm.
- Lägg några färska kvistar rosmarin över osten.
- Lägg toasten på tallrikar på en bädd av sallad.
- Garnera med rädisor, druvor och valnötter.