Varma rödbetor med pepparotscrème, spenat och rostade pumpafrön

Varma rödbetor med pepparotscrème, spenat och rostade pumpafrön
Foto: TV4
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Varma rödbetor med pepparotscrème, spenat och rostade pumpafrön

17

4 steg att laga

7 ingredienser

En enkel och god förrätt på smörstekt, kokt rödbeta på spenatbädd med pepparrotscrème.

Ingredienser

  • 4 rödbeta, kokta
  • 1 bit färsk pepparrot (liten bit)
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 citron
  • 1 msk honung
  • 2 msk smör
  • 1 förp babyspenat (påse)

Gör så här

  1. Skär rödbetorna grovt och smörfräs dem sakta i ca 4 min, smaksätt med honung och salt, runda av med lite citron.
  2. Riv pepparoten, blanda hälften i crème fraiche, salta och vitpeppra.
  3. Lägg upp spenaten på ett fat och lägg upp rödbetorna, klicka ut pepparotscrèmen.
  4. Toppa med rostade pumpakärnor och nyriven pepparrot.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Cervera header julklappstips

11 klassiska julklappar för alla smaker

Tips!

Läs mer