Enkel kantarellröra med färskost

Mattias Kristiansson porträtt

Enkel kantarellröra med färskost

8 ingredienser

20 min

Den här röran med kantareller och färskost är lite extra lyxig och god att servera som tillbehör på kräftskivan.

Ingredienser

4 - 6 portioner
  • 200 g kantareller
  • 1 msk rapsolja
  • 1 schalottenlök
  • 1 klyfta vitlök
  • 200 g färskost
  • 1 msk persilja, finhackad
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Fräs kantarellerna i oljan tills de har släppt sin vätska och fått färg.
  2. Skrapa över svampen på en skärbräda och låt svalna.
  3. Hacka kantarellerna så fint du kan. Gör detsamma med schalottenlök och vitlök.
  4. Blanda kantarellerna med schalottenlök, vitlök, färskost, persilja, salt och peppar.