Kycklingsallad med chili och grön curry

Kycklingsallad med chili och grön curry
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Kycklingsallad med chili och grön curry

2

7 ingredienser

Kyckling, chili och grön curry. En sallad med sting i!

HENRY BRONETTS MATKASSE

Favoritingrediens:
FÄRSK(young ginger) ingefära
− Romansallad ca 15:-
− Cous cous ca 5:-
− Kycklingfilé ca 40:-
− Chilli ca 3:-
− "young ginger" ca 10:-
− Coriander ca 10:-
− broccoli ca 10:-
− vaniljglass / chokladglass Ben&Jerrys ca 45:-
− hallon, frysta bär ca 15:-
TOTALT: 153:-

Ingredienser

portioner4
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk grön currypasta
  • 1 röd chilifrukt, urkärnad och finhackad
  • 2 romansallad, sköljd
  • salt
  • peppar
  • olja

Gör så här

  1. Skölj sallad och lägg på tallrik.
  2. Dela kyckling till en fjäril.
  3. Krydda med salt, peppar, olja, hackad röd chili och stek.
  4. Pensla med grön curry och servera med limeklyftor.