Kycklingsallad med chili och grön curry
Kycklingsallad med chili och grön curry
7 ingredienser
Kyckling, chili och grön curry. En sallad med sting i!
HENRY BRONETTS MATKASSE
Favoritingrediens:
FÄRSK(young ginger) ingefära
− Romansallad ca 15:-
− Cous cous ca 5:-
− Kycklingfilé ca 40:-
− Chilli ca 3:-
− "young ginger" ca 10:-
− Coriander ca 10:-
− broccoli ca 10:-
− vaniljglass / chokladglass Ben&Jerrys ca 45:-
− hallon, frysta bär ca 15:-
TOTALT: 153:-
Ingredienser
- 4 kycklingfiléer
- 1 msk grön currypasta
- 1 röd chilifrukt, urkärnad och finhackad
- 2 romansallad, sköljd
- salt
- peppar
- olja
Gör så här
- Skölj sallad och lägg på tallrik.
- Dela kyckling till en fjäril.
- Krydda med salt, peppar, olja, hackad röd chili och stek.
- Pensla med grön curry och servera med limeklyftor.