Breasolastrutar med pestokräm

5 röster
15 min
4
Breasolastrutar med pestokräm
Foto: Barilla

Perfekt för buffébordet.

Visa mer
15 min
4
4 portioner

Du behöver

Pestokräm

  • 200 g färskost, t. ex Philadelphia
  • 1 msk Pesto alla Genovese
  • 3 st körsbärstomater, finhackade

Strutar

  • 70 g Bresaola (tunt skivat, lufttorkat oxkött)

Gör så här

  1. Pestokräm:Blanda ihop ingredienserna till krämen (färskost, pesto och körsbärstomater). Fyll en spritspåse med krämen. Har du ingen spritspåse kan man använda två skedar.
  2. Strutar: Lägg ut Breasolaskivorna separat. Spritsa ut ca 1 msk pestokräm på varje skiva och rulla ihop köttet till strutar, alt rulla ihop köttet först och fyll på med krämen. Servera som tilltugg eller förrätt.
28 oktober 2009

Laddar fler recept