Ceviche med pilgrimsmusslor

4 röster
40m
4

Fruktig ceviche med avokado och pilgrimsmusslor, serveras i glas.

Dryckesförslag: Julia & Navinés Cava Semi seco

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Så väljer du ekorätt i fiskdisken
40m
4
4 portioner

Du behöver

  • 250 g pilgrimsmussla
  • 1 avokado
  • 100 g ananas
  • 100 g mango
  • 2 salladslökar, fint skivade
  • 1 limefrukt, saft
  • 4 msk olivolja
  • salt (efter smak)
  • peppar (efter smak)

Gör så här

  1. Skär pilgrimsmusslor, avokado, ananas och mango i 0,5 cm stora tärningar.
  2. Blanda alla ingredienser.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela i glas och servera.
22 november 2017