Carpaccio med äpple, parmesan och pepparrotskräm
Carpaccio med äpple, parmesan och pepparrotskräm
5 ingredienser
15 min
En frisk och fruktig sommarstart. /Carin da Silva
Vintips från Carin
Carolina Semillion, art nr 6666, 69 kr
Carin bjöd även på
Kolla in alla recept på
Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Ingredienser
- oxfilé
- 2 äpplen
- parmesanost
- crème fraîche
- färsk pepparrot
Gör så här
- Låt en snäll man i charken banka ut oxfilén till fina carpaccio bitar.
- Blanda pepparroten med crème fraichen efter smak, tillsätt salt och peppar.
- Riv äpplen och parmesanost.
- Lägg krämblandningen, äpplena och parmesanen på carpaccion.
- Servera med en limeskiva.