Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Marinerad spenat - Schigumchi Namul
Foto: Ulrika Pousette; Katy Kimbell
Marinerad spenat - Schigumchi Namul
4
Spara
Av:
Byung-Hi och Byung-Soon Lim
4
ingredienser
Smårätter med asiatisk och koreansk touch.
Asiatisk mat
Buffémat
Hälsomat
Vardagsmiddag
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
200 g späd färsk spenat
0,5 msk salt
2 msk purjolök, hackad
1 msk sesamolja
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Förväll spenaten, skölj med kallt vatten och krama ur. Skär i lite mindre bitar om det behövs och blanda med övriga ingredienser. Servera rätten ljummen eller kall.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut