Busenkla minicheesecakes med oreos och hallon

Busenkla minicheesecakes med oreos och hallon

8 ingredienser

30 min + tid i kyl

Snabba och enkla minicheesecakes på bara 4 ingredienser! Toppa gärna med lite hallonsås och färska bär. Perfekt till utflykt, fika och barnkalas.

Philadelphia Original
Philadelphia orginal vit

Philadelphia Original

En älskad klassiker med karaktäristisk krämighet och fräsch smak.

Läs mer

logo

Ingredienser

portioner st

Minicheesecake

  • 400 g Philadelphia Original
  • 75 g strösocker
  • 2 ägg
  • 12 oreos (ca 1 pkt)

Hallonsås

  • 125 g hallon
  • 1 msk florsocker

Dekoration

  • färska hallon
  • Mini Oreo

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop Philadelphia och socker tills det är fast och krämigt. Tillsätt äggen och vänd ner i smeten tills allt är ordentligt blandat.
  2. Lägg en Oreo i botten på varje muffinsform (12 muffinsformar) och häll cheesecakekrämen över kexen.
  3. Grädda i 18 minuter tills de har stelnat. Låt stå i kylskåp, gärna 3 timmar.
  4. Koka upp hallonen om de är frysta. Lägg hallonen i en finmaskig sil och strö över florsockret. Pressa hallonen med en sked genom silen ner en skål. Låt stå i kylskåp fram till servering.
  5. Toppa cheesecakemuffinsen med mini Oreos, färska hallon och hallonsås.
TIPS!
Fler tips!
Philadelphia 19 Cheesecake med litchi

Fler tips!

Här hittar du fler tips och goda, krämiga recept från Philadelphia.

Läs mer