En älskad klassiker med karaktäristisk krämighet och fräsch smak.
Läs mer
Ingredienser
st
Minicheesecake
400 g Philadelphia Original
75 g strösocker
2 ägg
12 oreos (ca 1 pkt)
Hallonsås
125 g hallon
1 msk florsocker
Dekoration
färska hallon
Mini Oreo
Gör så här
Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop Philadelphia och socker tills det är fast och krämigt. Tillsätt äggen och vänd ner i smeten tills allt är ordentligt blandat.
Lägg en Oreo i botten på varje muffinsform (12 muffinsformar) och häll cheesecakekrämen över kexen.
Grädda i 18 minuter tills de har stelnat. Låt stå i kylskåp, gärna 3 timmar.
Koka upp hallonen om de är frysta. Lägg hallonen i en finmaskig sil och strö över florsockret. Pressa hallonen med en sked genom silen ner en skål. Låt stå i kylskåp fram till servering.
Toppa cheesecakemuffinsen med mini Oreos, färska hallon och hallonsås.