Böcklingtoast

0 röster
4
Böcklingtoast
Foto: TV4

Härlig mat till en öl och nubbe. Passar utmärkt på herrfesten eller söndagsbrunchen. Lägg upp på stora fat och servera på buffé.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 1-2 böcklingar
  • 4 msk finhackad rödlök
  • 1 dl gräddfil
  • 5 rensade rädisor
  • 4 skivor rågbröd eller vitt rostat bröd
  • gräslök/dill till garnering
  • salt gurka och sallad till servering
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Dra skinnet av böcklingen.
  2. Mosa ihop fiskköttet med lök, gräddfil och finhackade rädisor. 3. Lägg en klick av röran på nyrostat rågbröd/vitt bröd och garnera med finhackad gräslök/rödlök/dill.
10 juni 2009

Laddar fler recept...