efter stängning markus

Bli expert på fishtacos!

Den nya svenska husmanskosten - tacos! En given rätt på fredagskvällarna. Se hur Markus Aujalay tillsammans med deltagarna från Efter stängning gör sina tacos med panerad fisk och hemgjorda tortillabröd.

Det finns inget bättre fredagsmys än en perfekt fisktacos! Här är Markus Aujalays bästa tips för att lyckas. Se hela avsnittet och alla tipsen här ovan!

  1. Testa att baka ditt eget tortillabröd, det blir otroligt gott! Du kan baka både på vetemjöl eller majsmjöl, se bara till att de blir tunna och fina.

  2. Allt handlar om fyllningen! Ha lagom mycket så det inte rinner ut och ha i något någonting krispigt och fräscht som bryter av.

  3. Hitta balansen mellan syra, sötma och hetta. Testa någon nytt som till exempel mango. Mango passar perfekt till tacos!

Emils Tacos med panerad torskrygg

Axels Fisktacos med guacamole och mangosalsa