Lenas gratinerade champinjonhattar med Karl-Johantopping

Lenas gratinerade champinjonhattar med Karl-Johantopping
Foto: Tv4

Lenas gratinerade champinjonhattar med Karl-Johantopping

0

4 ingredienser

30 min

Enkel och smart förrätt. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Förtugg
Lättasaltade Kex
Med röra gjord på
Turkiskyoghurt
Svarta oliver utan kärna
Grekisk fårost
Hackad persilja

**Fördrink
**Cremant De Bourgogne

Dryck till förrätten
Lindemans Bin 65 Chardonnay

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 8 svampar
  • 1 dl crème fraîche
  • karljohansvampsoppa
  • lagrad ost, riven

Gör så här

  1. Tag bort skaftet på champinjonerna och fyll hattarna med en röra av dem och crème fraiche och karl- johansvampsoppa efter tycke och smak.
  2. toppa hatten med lite riven stark ost.
  3. Gratinera i ugn tills de fått färg.