Wienerkorv med räksallad
Wienerkorv med räksallad
11 ingredienser
20 m
Wienerkorv med räksallad, rostad lök och chips är en enkel rätt som alltid går hem!
Se Tommy Myllymäki laga receptet

Ingredienser
- 8 wienerkorvar
- gul lök (till kokning av korven)
- lagerblad (till kokning av korven)
- 100 g fänkål, tunt hyvlad och lätt blancherad
- 200 g skalade räkor
- 2 tsk citronskal, rivet
- gräslök, finskuren
- 200 g majonnäs
- 4 korvbröd
- 2 dl potatischips, krossade
- 1 dl rostad lök
Gör så här
- Sjud korven i spad med lök och lagerblad.
- Blanda samman fänkål med räkor, citronskal, gräslök och majonnäs.
- Värm korvbröden och bottna med lite chips och räksallad. Lägg på två korvar och toppa med mer räksallad, chips och rostad lök.