Vattenmelon med getyoghurt

10 m + tid i kyl
4
Vattenmelon med getyoghurt
Foto: Martin löf

En svalkande efterrätt i sin enkelhet! Försök få tag i en yoghurt på getmjölk, men annars går det bra med vanlig yoghurt också.

23 februari 2017
10 m + tid i kyl
4

Du behöver

  • 0,5 vattenmelon
  • 1 citron
  • några kvistar färsk mynta
  • 3 msk flytande honung
  • 2 dl yoghurt, gärna från get

Gör så här

  1. Skölj av melonen och skär upp den i stora bitar. Lägg bitarna i en stor skål.
  2. Riv ner skalet från citronen och pressa över saften.
  3. Hacka i myntan och blanda runt och låt stå i kylen och safta tills sig 1 timme innan servering.
  4. Rör ihop honung och yoghurt och häll över melonbitarna vid servering .
Visa mer
Kommentera receptet
Vårkampanj

Fler goda recept