Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Varm räkmacka
Foto: TV4
Varm räkmacka
Betyg: 2.5 av 5 (2 röster)
2
Spara
Av:
Köket.se
6
ingredienser
Gott till ett glas vitt.
Mackor och wraps
Räkor
Skaldjur
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Ingredienser
portioner
4 skivor formfranska
matfett
4 skivor emmenthalerost
ca 100 g skalade räkor
2 msk röd rom
dill, sallat och citron
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på 225°. Smöra bröden, lägg ost på två av skivorna och lägg ihop smörgåsarna.
Lägg räkorna överst, klocka på rom och täck med en ostskiva.
Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Garnera med dill, citron och sallat.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut