Dadlar med mandel och salmiakpulver

Alexandra Zazzi
Alexandra Zazzi

Dadlar med mandel och salmiakpulver

0

4 steg att laga

3 ingredienser

20 m

Superenkelt "godis" som du svänger ihop på nolltid! 

Ingredienser

portioner6 - 8 portioner
  • 24 dadlar, urkärnade
  • 24 sötmandlar, skalade (eller oskalade, efter smak)
  • 2 msk salmiakpulver

Gör så här

  1. Tryck in en mandel i varje dadel.
  2. Lägg ut dem på skärbrädan och spreja en udd vatten med en blomspruta.
  3. Lägg salmiakpulvret i en skål med lock. Lägg i de fyllda dadlarna. Skaka om så allt pulvret fastnar.
  4. Servera på fat.
TIPS!
läs mer
Matvetesallad med fetaost

Matiga sallader för alla smaker

Här har vi samlat enkla, goda sallader från våra kockar

Läs mer