Krämig äggröra med skinka

Krämig äggröra med skinka
Foto: Malte Danielsson
Ulrika Davidsson porträtt
Ulrika Davidsson porträtt

Krämig äggröra med skinka

8 ingredienser

En bra start på dagen. En snabblagad äggröra med skinka och grönsaker.

Ulrikas gröt med linfrön och torkad frukt är också en bra start på dagen.

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 2-3 ägg
  • 1 msk grädde
  • salt
  • vitpeppar (efter smak)
  • smör

Tillbehör

  • 2-3 skivor rökt skinka
  • tomat
  • solrosskott

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Hetta upp en stekpanna med smör.
  2. Knäck äggen i en skål och tillsätt grädde, salt och vitpeppar.
  3. Blanda lätt med en gaffel och häll äggblandningen i stekpannan.
  4. Rör med en trägaffel tills smeten blir fast, ca 30 sekunder.
  5. Servera med skinka och grönsaker.