I samarbete med Podravka

Tunnbrödsnittar med ajvar och burrata

10 m
10 - 15 snittar
Podravka Tunnbrödsnittar med burrata och ajvar
Foto: Angelica Söderberg

Snabba snittar som är galet goda och passar perfekt till nyår. Prov Podravkas ajvar som finns både som stark och mild.

Syrad/ picklad rödlök:

Skiva två röda lökar. Blanda 1 dl ättiksprit, 2 dl strö socker och 3 dl vatten. Lägg i den tunt skivade löken. Låt stå i kyl i minst en timme.

27 oktober 2017
10 m
10 - 15 snittar

Du behöver

  • 1 skiva tunnbröd, stor
  • 3-4 msk ajvar från Podravka
  • 2 st burrata
  • 1 dl valnötter hackade
  • 1 dl picklad rödlök
  • några ärtskott till dekoration

Gör så här

  1. Skiva burratan i lagom stora bitar och hacka valnötterna.
  2. Bryt tunnbrödet i 10-15 bitar. Stryk på ajvar, burrata och toppa med picklad rödlök, valnötter och ärtskott.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Podravka

Visa alla recept från Podravka