Torsk i ugn med tomater, räksås och rostade solrosfrön

18 röster
30 m
4
Torsk i ugn med tomater, räksås och rostade solrosfrön
Foto: köket.se

Tillverkad i Sverige, bara naturliga ingredienser, enkelt, smakar lika gott som om du gjort den själv.

Abba Middagsklart räk o dillsås vit bakgrund
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 torskar, filéer (à 150 g)
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 förp Abba Middagsklart Räk & dillsås
  • 1 dl solroskärnor, rostade
  • dill
  • persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg upp torsken i en ugnssäker form. Dela tomaterna och lägg ner i formen. Häll över såsen och tillaga i ugnen i ca 25 minuter.
  2. Ta ur formen ur ugnen, strö över rostade solrosfrön och färska örter.
6 oktober 2017