• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Torsk i ugn med tomater, räksås och rostade solrosfrön

Torsk i ugn med tomater, räksås och rostade solrosfrön
Foto: köket.se
Abba logga 2020 mörkblå
Abba logga 2020 mörkblå

Torsk i ugn med tomater, räksås och rostade solrosfrön

2 steg att laga

6 ingredienser

30 m

Enkel och supersnabb middag med torsk, räksås, tomater, örter och solrosfrön.

Tillverkad i Sverige, bara naturliga ingredienser, enkelt, smakar lika gott som om du gjort den själv.

Abba Middagsklart räk o dillsås vit bakgrund

Ingredienser

4 portioner
  • 4 torskar, filéer (à 150 g)
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 förp Abba Middagsklart Räk & dillsås
  • 1 dl solroskärnor, rostade
  • dill
  • persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg upp torsken i en ugnssäker form. Dela tomaterna och lägg ner i formen. Häll över såsen och tillaga i ugnen i ca 25 minuter.
  2. Ta ur formen ur ugnen, strö över rostade solrosfrön och färska örter.