I samarbete med Abba

Tonfiskwrap med mangodressing & picklad rödkål

Abba tonfiskwrap
Foto: Köket.se
4

Du behöver

  • 4 majstortillabröd
  • 1 påse plocksallad, liten
  • ca 12-14 Suger snaps
  • 1 burk Abba tonfisk i vatten
  • 1,5 dl sojabönor
  • 2 stjälkar salladslök, hackad
  • 2 polkabetor, skivad tunt i mandolin
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1 mango, strimlad

Mangodressing:

  • 2,5 dl yoghurt, naturell
  • 0,5 dl mangochutney
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 1 knivsudd chilipeppar
  • 0,5 msk salt

Snabbpicklad rödkål:

  • 0,25 rödkålshuvud, strimlat
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 1 dl ättika

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till mangodressingen och ställ svalt.
  2. Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen.
  3. Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön. Njut!
Kommentera receptet

Fler goda recept