Tonfiskwrap med mangodressing och picklad rödkål

Foto: Köket.se
Tonfiskwrap med mangodressing och picklad rödkål
18 ingredienser
Enkla somriga wraps perfekta till picknicken! Fyllda med tonfisk, mangodressing och picklad rödkål - mums!
Abba Tonfisk i vatten

Abba Tonfisk i vatten
Abbas tonfisk är MSC-certifierad och från hållbara bestånd. Fullproppad med protein och låg fetthalt - perfekt till vardagsmat helt enkelt.
Läs mer
Ingredienser
- 4 tortillabröd
- 1 förp salladsmix
- ca 12-14 salladsärtor
- 1 förp Abba Tonfisk i vatten
- 1,5 dl sojabönor
- 2 stjälkar salladslök, hackad
- 2 polkabetor, skivad tunt i mandolin
- 1 knippe färsk bladpersilja
- 1 mango, strimlad
Mangodressing
- 2,5 dl yoghurt
- 0,5 dl mango chutney
- 0,5 krm cayennepeppar
- 0,25 chilifrukt
- 0,5 msk salt
Snabbpicklad rödkål
- 0,25 rödkål, strimlat
- 2 dl strösocker
- 3 dl vatten
- 1 dl ättiksprit 12 %
Gör så här
- Blanda ihop ingredienserna till mangodressingen och ställ svalt.
- Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen.
- Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön. Njut!
TIPS!