Råbiff à la Mitt kök

16 röster
4

Råbiff av finhackat innanlår med picklad blomkål, äggula, rödlök, kapris och pepparrot till.

I videoklippet ovan: Så gör du råbiff
Se fler recept från

Mitt kök


Visa mer
4

Du behöver

Råbiff

  • 600 g nötkött (innanlår)

Tillbehör

  • 4 äggulor
  • 4 msk kapris
  • 1 rödlök, hackad
  • 4 msk pepparrot, riven

Picklad blomkål

  • 0,25 blomkålshuvud
  • 1 dl ättikssprit (12%)
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vatten

Gör så här

  1. Picklad blomkål
    Blanda ättiksspriten, strösockret och vattnet till en lag och blanda runt så sockret löser sig.
  2. Plocka ner blomkålshuvudet i mindre delar. Lägg ner i lagen. Låt så minst 20 min.
  3. Råbiff
    Skär ner innanlåret i mindre delar och finhacka köttet.
  4. Forma en biff av köttet, servera med rödlöken, pepparroten, kapris och den picklade blomkålen. Toppa med en äggula.
22 november 2012
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...