Coleslaw på spetskål och savoykål
Coleslaw på spetskål och savoykål
10 ingredienser
15 min
Coleslaw, krämig kålsallad med turkisk yoghurt som bas, gott att servera som tillbehör till korv eller hamburgare.
Se Tommy Myllymäki laga receptet

Ingredienser
- ca 0,2 savoykål
- ca 0,2 vitkål
- 1 rödlök
- 1 dl majonnäs
- 2 dl turkisk yoghurt
- 1 apelsin
- 1 msk dijonsenap
- 1 tsk honung
- salt
- tabasco
Gör så här
- Hacka löken fint och strimla alla kål i tunna strimlor.
- Salta sedan kålen i bunken och låt den vattnas lite, eventuell vätska som bildas i botten ska hällas bort.
- Blanda i en bunke och börja med dressingen.
- Rör ihop majonnäsen med yoghurten och tillsätt senap samt honung.