Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Bönbruschetta
Foto: TV4
Bönbruschetta
6
Spara
Av:
Tommy Myllymäki
Från:
Mitt kök
8
ingredienser
Tommy Myllymäkis bönbruschetta med mynta.
Fest
Förrätter
Se Tommy Myllymäki laga receptet
Ingredienser
Bönbruschetta
200 g sojabönor
kruka mynta
50 g pecorinoost
4 skivor lantbröd
1 klyfta vitlök
olivolja
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Bönbruschetta
Tryck ut de tinade bönorna ur skalet.
Värm sedan i en kastrull på spisen så att de blir ljumna i lite olivolja.
Salta och peppra samt krossa sedan med en gaffel till en grov röra.
Rosta brödet i en stekpanna utan fett. Gnid sedan in brödet med en vitlöksklyfta.
Avsluta bönkrossen med fint hackad mynta.
Lägg bönkrossen på brödet och toppa med riven pecorino.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut