Färsk tortellini med champinjoner och nötter

Färsk tortellini med champinjoner och nötter
Foto: TV4
Tom Sjöstedt 2016
Tom Sjöstedt 2016

Färsk tortellini med champinjoner och nötter

4

12 ingredienser

25 min

Snabblagad, men annorlunda pastarätt med härlig färg och knapriga hasselnötter.

Ingredienser

portioner4
  • 600 g färsk tortellini med ricotta och spenat
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 400 g champinjoner
  • 50 g hasselnötter
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar

Garnering

  • 1 ask krasse
  • 1 citron, skalet
  • 50 g babyspenat
  • olivolja
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°C. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet tillsammans med gurkmejan.
  2. Stek svampen knaprig i olivoljan, salta och peppra. Rosta nötterna i ugnen ca 8 min, tills dom fått färg.
  3. Blanda allt och servera på tallrik. Garnera med olivolja, citronskal, babyspenat, krasse och svartpeppar.