Tom Sjöstedts biff Rydberg med senapsyoghurt
Tom Sjöstedts biff Rydberg med senapsyoghurt
14 ingredienser
20 m
Tom Sjöstedts variant på Biff Rydberg steks i massor av smör och serveras med en senapsyoghurt.
Se Tom Sjöstedt laga receptet

Ingredienser
- 600 g biff
- 3 gula lökar
- 800 g potatis, skalad
- massor av smör
- salt
- peppar
Senapsyoghurt
- 2 dl matyoghurt
- 2 msk grovkornig senap
- 1 msk dijonsenap
- 1 tsk honung
- 2-3 msk vatten
- salt
Garnering
- 4 äggulor
- persilja, strimlad
Gör så här
- Tärna potatisen grovt. Låt rinna under vatten så den släpper lite stärkelse. Råstek potatisen mjuk i smör. Smaka av med salt och peppar.
- Finhacka löken och stek på medelvärme i mycket smör tills den är mjuk. Smaka av med salt.
- Blanda ihop alla ingredienser till senapsyoghurten och smaka av med salt.
- Tärna köttet i grova bitar och stek på högvärme snabbt i smör. Smaka av med salt och peppar.
- Servera din biff Rydberg med senapsyoghurt, rå äggula och persilja.