• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Toast med viltröra

8 röster
30 m
4
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 skiva bröd
  • smör, till stekning

Viltröra

  • 150 g rökt älgkött
  • 1,5 msk rödlök
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 msk majonnäs
  • salt
  • 0,5 krm vitpeppar

Servering

  • sallad
  • crema di balsamico
  • 1 tsk pepparrotvisp

Gör så här

  1. Finhacka köttet och rödlöken.
  2. Blanda crème fraichen och majonnäsen och krydda med salt och peppar efter smak. Blanda i köttet och rödlöken.
  3. Kantskär brödet och stek det i smör.
  4. Servera det på en tallrik med finhackad sallad och ringla på balsamico på. Servera även pepparrotvisp till.
29 oktober 2019