Toast med viltröra

5 röster
30 m
4

Starta middagen med en förrätt bestående av en krispig toast med viltröra.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 skivor bröd
  • smör, till stekning

Viltröra

  • 150 g rökt älgkött
  • 1,5 msk rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • salt
  • 0,5 krm vitpeppar

Servering

  • sallad
  • balsamico
  • 1 tsk pepparrotvisp
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Finhacka köttet och rödlöken.
  2. Blanda crème fraichen och majonnäsen och krydda med salt och peppar efter smak. Blanda i köttet och rödlöken.
  3. Kantskär brödet och stek det i smör.
  4. Servera det på en tallrik med finhackad sallad och ringla på balsamico på. Servera även pepparrotvisp till.
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...